VAN / TUŞBA - Şahbağı İlkokulu

Şbt

Şahbağı İlkokulu Müdürlüğü okul kantini, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği doğrultusunda kurulan ihale komisyonunca,2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun(35/d ve 51/g Maddesine göre) pazarlık usulü hükümleri çerçevesinde yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.

Okul öncesi eğitim kurumları Haziran ayı beslenme desteği menüsüdür.

Okul öncesi eğitim kurumları Mayıs ayı beslenme desteği menüsüdür.

Şbt

Okul çağı,büyüme ve gelişmenin hızlı olduğu,yaşam boyu sürecek beslenme alışkanlıklarının büyük ölçüde kazandırıldığı;çocukların yeterli ve dengeli beslenmesi,ilerleyen yaşlarda beslenmeye bağlı oluşabilecek sağlık risklerinin azaltılması ve okul başarısının arttırılmasında etkili bir dönemdir.Ayrıca düzenli beslenme çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmelerinde önemli bir rol oynamakta,bilişsel ve sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlamaktadır.Okullarda sağlıklı beslenme konusunda duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan uygulamaların desteklenmesi ile öğrencinin daha iyi düzeylere çıkması hedeflenmektedir.Bu hedef doğrultusunda Bakanlığımızca  başlatılan okul öncesi eğitimde bir öğün ücretsiz yemek uygulaması okulumuzda da başlatılmıştır.

Okulumuz okul öncesi sınıfları için beslenme menüsü aşağıda paylaşılmıştır.