VAN / TUŞBA - Şahbağı İlkokulu

Abdulhamit ÇİFTÇİ - Okul Müdürü

1970 yılında Van´ın Gevaş ilçesinde doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Gevaş´ta yaptı.1989 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandı.1993 yılında mezun oldu.

1994 yılında Rize ili Çayeli ilçesi Güzeltepe İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.Daha sonra sırasıyla Van-Gevaş Atalan İlkokulu´nda sınıf öğretmenliği,Yunus Emre İlköğretim Okulu´nda  müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği,75. Yıl İlköğetim Okulu ile Mehmet Akif Ersoy  İlköğretim Okulları´nda sınıf öğretmenliği,Van merkezde Süphan İlköğretim Okulu,Atatürk İlköğretim Okullarında sınıf öğretmenliği,Van-Edremit Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği,Van-İpekyolu Hacıbekir İlkokulu´nda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2019 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Teftiş Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

08.08.2023 tarihinde Van-Tuşba Şahbağı İlkokulu´na atandı.Halen bu görevine devam etmektedir.